Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

Eksosrenser / Avgassrensere

proventia logo

DOC eksosrenser tar liten plass. Av den enkle grunn at man tar bort dagens eksospotte og setter inn DOC renser. Derved slipper man at det står en enhet bak på motvekten og tar sikten.

For DOC eksosrenser sier man “ monter og glem “ Det vil si at det ikke er noe vedlikehold. Man slipper å stoppe ved en “ stasjon “ for å brenne av sot. Det er ingen nedetid fordi man må brenne bort sot.

I tillegg er DOC eksosrenser rimelig i forhold til andre merker.

DOC eksosrenser tar bort lukt, smak og 40 % av eksospartikler. Det betyr at gaffeltrucken kan kjøres inne uten at det er en plage for omgivelsene.

DOC eksosrenser er en meget økonomisk og miljøvennlig eksosrenser.

Eksosrenser / avgassrenser

Proventias eksosrenser er en kraftig alt-i-ett eksosrenseløsning for materialhåndteringsmaskiner. Denne funksjonen er basert på avansert katalytisk teknologi, slik at også betydelige reduksjoner av partikler kan oppnås. Den kompakte, servicefrie strukturen, som kombinerer et effektivt eksosrensesystem og en lyddemper, gjør rensingen til en kostnadseffektiv løsning for mange typer materialhåndteringsmaskiner.

thumb doc renserProventia PROCAT ™ katalysator lyddempere er pålitelige, vedlikeholdsfrie systemer for utstyr som opererer i miljøer der CO og HC-utslippene må reduseres effektivt.…

Hvorfor ha lave soner for utslipp av eksos? (LEZ)

Luftforurensing er estimert til å drepe 310 000 mennesker pr. år i Europa. EU har bestemt luftkvaliteten for å beskytte vår helse. Mange byer og landsbyer i Europa holder ikke disse standardene, så der økt aktivitet for å øke og forberede økning av disse lavutslipp soner for eksos. Vår eksosrenser vil hjelpe med lavere utslipp.

Hegna Maskin AS representerer Proventia Emission Control på det norske markedet.

Proventia Emission Control leverer komplette optimale avgassystemer for mobile og stasjonære enheter. Proventias produkter er basert på state of the art teknologi og en bred erfaring av eksosrensere.

Proventias eksossystem er en kraftig alt-i-ett løsning med eksosrenser for materialhåndteringsmaskiner. Denne funksjonen er basert på avansert katalytisk teknologi, slik at også betydelige reduksjoner av partikler kan oppnås. Den kompakte, servicefrie strukturen, som kombinerer et effektivt eksosrensesystem og en lyddemper, gjør Proventia renser til en kostnadseffektiv løsning for mange typer materialhåndteringsmaskiner.

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input