Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

Litium-ion batterier har en livssyklus på 3000 eller mer, sammenlignet med bare 500-1000 sykluser i bly/ syre batterier.

Litium-ion batterier varer vanligvis flere ganger antallet sykluser enn blybatterier, noe som fører til en lengre effektiv levetid for litium-ion produkter.

Sykluser telles også i % av ladningen i stedet for en syklus hver gang du kobler batteriet til laderen.

Litium-ion teknologi

Dette betyr: 10% lading er 1/10 av en syklus med et Li-Ion batteri, mens en 10% lading ved et bly syre batteri er 1 full syklus.

Mens blybatterier alltid trenger en fulladet syklus på 8-12 timer for å holde batteriene i balanse, liker LI-Ion-batterier virkelig muligheten som kortere ladetider gir. De kan plugges i veggen og lades i 10 minutter i løpet av en lunsjpause. Dette gir en unik måte å jobbe skift på og redusere den totale Ah som bæres rundt i trucken.

Høyere standarder for ergonomi, større benplass og bedre ytelse

Litium-ion batterier har høy effekttetthet som gjør at litium-ion batterier er relativt små og lette. De har bare en tredjedel av vekten av blybatterier. Dette gir produsenter som EP muligheten til å utvikle truckene med høyere standarder for ergonomi, større benplass og bedre ytelse på grunn av mindre størrelse og vekt på batteriene.

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Hegna Maskin AS

  35 97 62 60

   916 95 750

.

   Stokkevannveien 12
     3962 Stathelle

  www.hegnamaskin.no

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input