Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

rotator web

rotator small 5rotator small 5rotator small 5rotator small 5rotator small 5

gaffeltruckrotator

En gaffeltruckrotator gir din sjåfør evnen til raskt å dumpe eller tømme lasten, for deretter umiddelbart justere tilbake gaflene til hente posisjon, i en sammenhengende bevegelse.

Hvor brukes en rotator?

Med en rotator montert på din gaffeltruck får gaflene et tillegg på 360° roterende bevegelse i begge retninger. En rotator er allment brukt i næringsmiddelproduksjon, bilproduksjon, kjemisk prosessering, gjenvinnings-virksomhet, smelte og støpe operasjoner, og generell industri for å vende og tømme laster.

Montering av en rotator

rotator for_fiskeindustri_5

Klikk på bildet ovenfor

En gaffeltruck rotator monteres på gaffelbordet på trucken. Type rotator bestemmes av gaffelbordets bredde og høyde, samt hvilken jobb din rotator skal utføre.

For fiskeindustrien – Leveres i rustfri utgave. Ta kontakt for diverse alternative løsninger. Vi har de beste priser – og Hegna Maskin AS er kjent for å skaffe deler til gamle defekte rotatorer. På grunn av vår lange erfaring innen levering av reservedeler har vi mange leverandører. Kanskje slipper du som kunde å kjøpe ny rotator.

Hegna Maskin AS leverer rotatorer fra 1600 til 18000 kg løftekapasitet – For fiskeindustri brukes egne rotatorer.

Casade Rotator

rotator for fiskeindustri 1rotator for fiskeindustri 2

Bilde over: Cascade fiskeindustrirotator

rotator for fiskeindustri 3

Bilde over: Inklusive en ventil og motorbeskyttelsesdeksel.

rotator for fiskeindustri 4

Hegna Maskin AS leverer deler til alle typer rotatorer inklusive:

  • Cascade rotator
  • ELM rotator
  • Kaup rotator
  • Bolzoni rotator
  • Auramo rotator

Våre produkter holder en høy kvalitet samtidig som vi holder en lav pris på alle gaffeltruck deler og utstyr, inklusiv rotator. En gaffeltruck rotator gir din sjåfør evnen til raskt å dumpe eller tømme lasten, for deretter umiddelbart justere tilbake gaflene til hente posisjon, i en sammenhengende bevegelse.

Mer avanserte rotatorer er rotator med klemfunksjon. Det vil si at gaflene, som er montert på rotator, også kan justeres sideveis slik at gaflene får en klemfunksjon. Et eksempel på bruk av rotator er i fiskeindustrien hvor utstyret brukes til å tømme fiskekasser raskt. En rotator i drift kan også stoppes underveis i rotasjonen. Rotator styres via spak fra førerplass.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22