Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

De elektriske delene i en diesel og propan gaffeltruck består bl.a. av Dynamo, Startmotor, Fordeler, tennplugger, fordelerlokk, kondensator, stiftesett, coil, brytere for temperatur i motor og converter, oljetrykksbryter, bremselysbryter, tenningslås, glødeplugger, gløderele, startrele, timer, etc.

For elektriske trucker er de viktigste elektriske delene; batteri, drivmotor, hydraulikk/pumpemotor, servomotor, kontaktor for forover- og bakoverdrift, kontaktor for full fart, servostyring og pump/løft kontaktor, kullbørster for de forskjellige motorer, transistorer, hovedthyristor og hjelpethyristor, sikringer, samt endel brytere som nevnt over.

Størrelse/styrke på de forskjellige komponenter avhenger av truckens størrelse. Jo større truck, jo kraftigere motorer og komponenter. Tidligere var de elektriske truckene utstyrt med 24 og 48 Volts batterier. I dag er kapasiteten langt større, og batteriene er ofte på 80 Volt. For mindre trucker er batteriene 48 Volt.

Truckbatteri

De største leverandører av truckbatteri er Anker Tudor (Sønnak) , Enersys (også kjent som Hawker og Varta) og Hoppecke.

Hvordan vet man hvilkene størrelse det er på batteriene ?

Tell antall battericeller og gang antallet med 2.

Når er en battericelle defekt?

Når en battericelle er sulfatisert. Bruk syremåler som kan vise verdien på cellen. Riktig verdi skal ligge på 1,28. Batteriets størrelse skal stå i forhold til den daglige bruken. Brukes trucken over flere arbeidsskift er det viktig at batteriet lades korrekt.

Har man rett størrelse på laderen?

For å vite det så bruk regelen om at batteriet skal være 7 ganger større enn laderen. Eks, et batteri på 700Amp skal ha en lader på 100Amp. Den største feilen som gjøres er at batteriene lades ihjel. Altså at batteriene lades for mye og for ofte….Ring oss om råd!

Vi leverer elektriske truckdeler til ALLE gaffeltruck merker

Med våre 30 års erfaring innen gaffeltruck bransjen, kan vi ALT om gaffeltruckens elektriske deler. Vi kan gi riktige råd om hvilke deler som bør skiftes ut for å gi best effekt til den beste prisen.

Ta kontakt med oss for den beste prisen i Norge på elektriske truckdeler.

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input