Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60
 
X box web
HondaCouleurANG
EP Elektrisk jekketralle med en pris ingen kan slå! 

Den unike elektriske jekketrallen

På grunn av sin lave vekt på ca 120 kg, og med kraften av sin 20Ah state of the art, litium ion batteri, kan EPT12-EZ elektriske ledetruck brukes opp til 3 timer på en lading. Et unikt trekk ved denne elektriske ledetrucken er det 3,7 kg lett flyttbare Li-Ion-batteriet. 

 

ANVENDELSE

Med bare 120 kg egenvekt og en evne til å løfte opp til 1.200 kg så er den nye elektriske jekketrallen EPT12-EZ optimalisert for bruk i et butikkmiljø. De små dimensjonene og den moderne designen gjør den til den perfekte følgesvenn for applikasjonsgulv. Palleløfteren er så liten som en vanlig, manuell jekketralle, men gir deg full fordel av en elektrisk drift. Med sin kraftige Lithiumion strømforsyning er denne palleløfteren enkel å lade og alltid tilgjengelig. På grunn av den attraktive prisen er 12EZ walkie-truck perfekt egnet til å erstatte din manuelle lastebil og øke din sikkerhet og ergonomi i din bedrift.

Med EPT 12-EZ vil du ha en helt ny brukeropplevelse. Med det lille, modulære batterisystemet er EPT12-EZ alltid tilgjengelig, så kan den brukes så enkelt som en elektrisk skrutrekker. Håndtering av paller blir aldri enklere. Bare plug and play - enkel lading og god brukervennlighet.

VELG DEN MODELLEN SOM ER RIKTIG FOR DEG!

PDF Brosjyre (engelsk)

pdfept12-ez.pdf4.04 MB

Se video

Video

Bildegalleri

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Hegna Maskin AS

  35 97 62 60

   916 95 750

.

   Stokkevannveien 12
     3962 Stathelle

  www.hegnamaskin.no

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input