Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

Vekt: 120 kg
Batteri: 20Ah, 3,7 kg
Lading: 3 timer

PDF brosjyre - Last ned (eng): download icon 444 

Den unike EPT12-EZ elektriske jekketrallen gir brukerne enestående kraft og enkelt å bevege seg. Med sin lette konstruksjon på bare 120 kg, og innovativt design, er denne elektriske jekketrallen i stand til å gi brukerne enestående ytelse og komfort.

Det kraftige 20Ah "state of the art", litium ion batteriet, gjør det mulig å bruke den opptil 3 timer på en lading. Det 3,7 kg lette Li-Ion-batteriet gjør det mulig å kjøre den elektriske jekketrallen i vanskelige omgivelser.

HondaCouleurANG
EP Elektrisk jekketralle med en pris ingen kan slå!

Mindre slitasje på kroppen

Vi vet at du som bruker en jekketralle daglig gjør et hardt arbeid og ofte utsetter kroppen for slitasje, noe som kan føre til helseplager og skader. Med den elektriske jekketrallen slipper du å bruke manuelle krefter og kan derfor unngå denne slitasjen. Dette innebærer at du får en enklere hverdag og at du kan utføre arbeidet med større sikkerhet og komfort.

Med den elektriske jekketrallen vil du ikke måtte bekymre deg for å bli sykemeldt på grunn av overbelastning eller slitasje. Den elektriske jekketrallen gir deg den sikkerheten du trenger for å utføre jobben raskere og med større komfort.

Optimalisert for bruk i et butikkmiljø

Med bare 120 kg egenvekt og en evne til å løfte opp til 1.200 kg så er den nye elektriske jekketrallen EPT12-EZ optimalisert for bruk i et butikkmiljø. De små dimensjonene og den moderne designen gjør den til den perfekte følgesvenn på jobben.

Palleløfteren er så liten som en vanlig manuell jekketralle, men gir deg alle fordeler med elektrisk drift.

Enkel å lade og alltid tilgjengelig

Med et kraftig Lithiumion batteri er denne palleløfteren enkel å lade og alltid tilgjengelig. På grunn av den attraktive prisen er 12EZ elektriske jekketralle perfekt å bruke istedet for din manuelle jekketralle, øker sikkerheten og gir et bedre arbeidsmiljø i din bedrift.

Plug and play

Med EPT 12-EZ vil du ha en helt ny brukeropplevelse. Med det lille, modulære batterisystemet er EPT12-EZ alltid klar til bruk. Håndtering av paller er enklelt. Med "plug and play" lading og er enkel å håndtere.

Velg den modellen som er riktig for deg!

Bildegalleri

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22