Behov for truck til lageret? – Ring 35 97 62 60

Vi leverer alt av led-lamper, lampeglass og pærer til 70 forskjellige gaffeltrucker.  (Klikk på bildet for å se video)

Mange ansatte som jobber med gaffeltruck, gravemaskiner og hjullaster har ofte behov for å oppdatere og oppgradere lyset for å sikre sikker drift. Vi har derfor kommet med et bredt utvalg av led-lamper, lampeglass og pærer til 70 forskjellige gaffeltruckmodeller, som vil gjøre jobben enklere for deg.

Blått og rødt lys

Våre LED-lamper er det nyeste innen LED-belysning. Blått og rødt lys er spesielt designet for å markere inne på et stort lager at en maskin er i bevegelse. Dette vil bidra til å redusere risikoen for at personer kommer i farlige situasjoner med arbeidsmaskiner.

Også for gravemaskiner og hjullaster

Vårt utvalg av lamper og pærer passer også for gravemaskiner og hjullaster. Dette vil gi deg et bredt utvalg av valgmuligheter, slik at du kan finne det som passer best for deg og dine arbeidsoppgaver. Med vårt store utvalg, vil du alltid finne det du trenger for å oppgradere belysningen for å sikre trygg drift av maskinene.

Passer til alle typer gaffeltruck, hjullaster og gravemaskiner.

Vi er stolte av å tilby LED-lamper som er av høy kvalitet og som vil gjøre jobben enklere og tryggere for deg. Vi har også et stort utvalg av lamper og pærer som vil passe til alle typer gaffeltruck, hjullaster og gravemaskiner. Vi er her for å hjelpe deg med å finne det belysningen som passer for din applikasjon.

Vi håper du finner det du trenger hos oss, og at vi kan hjelpe deg med å oppgradere belysningen for å sikre trygg drift av gaffeltruck, hjullaster og gravemaskiner.

pdfLISTRA-Safety_Light.pdf502.98 KB

Finner du ikke det du søker? Ta kontakt på telefon 35 97 62 60. Vi har det meste!

quality

Informasjon

Hegna Maskin AS

  35 97 62 60

   916 95 750

.

   Stokkevannveien 12
     3962 Stathelle

  www.hegnamaskin.no

Kontakt oss

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input