Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

Styringsverktøyet som øker gaffeltrucken's produktivitet

Introduksjon

EPs GPS Styringsverktøy for Gaffeltruck er et innovativt system som lar deg administrere din gaffeltruckflåte effektivt. Tilgjengelig på PC, nettbrett og mobile enheter. Systemet sporer data for gaffeltrucken og batteribruken, slik at ansvarlig kan overvåke og analysere forhold, gi fjerndiagnostikk og forbedre effektiviteten til gaffeltruckadministrasjonen.

Smartere lagerdrift

Vi leverer telematikkdataene som trengs for å administrere smartere lagerdrift med større innsyn i utstyr og operatørdata. Bruk disse handlingsrettede dataene til å ta strategiske beslutninger, fra riktig dimensjonering av gaffeltruck flåten til å optimalisere arbeidsstyrken.

Sporing av eiendeler

GPS styringsverktøy Systemet gir oversikt i sanntid og overvåker din verdifulle flåte, når de er opptatt og ledige.

Bedre oppetid

Overvåk enkelt statusen og tilstanden til eiendelene dine eksternt. Systemet gir statistisk analyse av daglig arbeidstid, ladetider for batteri, og gaffeltruck/batterifeil.

Overvåking av batteriet

BMS-systemet på batteriet sørger for Ep's litium-ion batteriet, og beskytter det mot overoppheting eller overlading. Telematikkflåte styringssystemet kobles til BMS og kan trådløst overvåke batteritilstanden i sanntid. I grafikken ser du for eksempel den typiske ladekurven til et litium-ion-batteri i daglig drift. Med lading i pauser og lunsjtid kan du øke oppetiden og produktiviteten til batteriet og gaffeltrucken.

 Forutsigbart vedlikehold

GPS-flåtestyringssystemet kan enkelt kobles til dine mobile enheter, og gjør det mulig å fjerndiagnostisere mere effektivt.

Fjern start/ stopp

Fjernstart/stopp-funksjonen gjør det mulig for selskaper som leier ut gaffeltrucker da de kan aktivere og deaktivere gaffeltruckene eksternt. Det er bra for gaffeltruckutleie, siden flåteeierne kan angi leasingtimer og datoer for hver gaffeltruck og bli varslet når leieavtalene utløper.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22