Facebook Logo Transparent
 Man - Fre: 8:00 - 16:30 |
  35 97 62 60 |
  414 419 04 |

Her er et utvalg av EP sine trucker.

telematikk for gaffeltruck

Leter du etter en effektiv måte å overvåke og spore din verdifulle gaffeltruckflåte? EP Equipments GPS Telematic gaffeltruckflåtestyringssystem er svaret.

 

Med sine sanntidsovervåkingsmuligheter gir systemet en omfattende oversikt over flåtens ytelse, og hjelper deg med å optimalisere bruken og forbedre oppetiden.

 Hvorfor Ep's Telematics batteri management system

GPS-flåtestyringssystemet er utstyrt med avansert telematikkteknologi som lar deg overvåke sjåførenes daglige arbeidstid og ladetider for batteri, samt gaffeltruck/batterifeil. I tillegg er systemet koblet til BMS (battery management system) installert på selve batteriet, som sikrer sikkerheten til EPs litium-ion-batteri ved å beskytte det mot overoppheting og overlading. Ved å overvåke batteritilstanden i sanntid kan du holde et øye med tilstanden og ytelsen, slik at du kan oppdage eventuelle problemer før de blir alvorlige.

Maksimere flåtens oppetid

For å maksimere flåtens oppetid og produktivitet, lar systemet deg planlegge og optimalisere ladingen av litium-ion-batteriet. Ved å lade i pauser og lunsjtid kan du sikre at batteriet alltid er klart til bruk og at gaffeltrucken alltid står klar.

Diagnostisere problemer raskt og effektivt

Videre kan GPS-flåtestyringssystemet enkelt kobles til dine mobile enheter, slik at du kan overvåke og administrere flåten din eksternt. Dette hjelper deg med å diagnostisere eventuelle problemer raskt og effektivt, samtidig som det muliggjør planlagt vedlikehold og ekstern start-stopp av gaffeltruckene dine.

Overvåking, sporing og optimalisering av dine gaffeltrucker

Alt i alt er EP Equipments GPS Telematic flåtestyringssystem den ideelle løsningen for overvåking, sporing og optimalisering av gaffeltruckene dine. Med sanntidsovervåkingsfunksjoner, statistisk analyse av sjåførenes daglige arbeid samt BMS-systemet for å beskytte litiumionbatteriet ditt, kan du sikre at din verdifulle gaffeltruckflåte alltid kjører jevnt og effektivt.

Finner du ikke det du søker?

Ta kontakt på telefon:
35 97 62 60

Vi har det meste!

Spesialister på truckdeler og utstyr

og utstyr for håndtering av gods

Developed by:

Inova light logo transparant 22